Fitch Ratings’den kritik Türkiye kararı

Fitch Ratings, Türkiye ve Bankacılık Sektörü Konulu Webinar Düzenliyor

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Türkiye ekonomisi ve bankacılık sektörü hakkında bilgi vermek amacıyla 7 Mayıs tarihinde bir webinar düzenleyecek.

Fitch Ratings, Türkiye’nin güncel kredi notunu ise 25 Temmuz 2025 tarihinde açıklayacak.

Daha fazla detay için bizi takip etmeye devam edin…

Related Posts

Bakan Bayraktar: Macaristan’la imzalanan ‘İmtiyaz Anlaşması’ ile sahadaki ortaklığımızı resmileştirdik

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) ile MOL Group arasında 2024’te imzalanan “Ortak Teklif Verme Anlaşması” kapsamında ihale sürecinin başarıyla sonuçlandığını belirterek, “Macaristan’ın Buzsak ve Tamasi kara bloklarında hidrokarbon arama hakkı elde etmiş olduk. ‘İmtiyaz Anlaşması’ ile sahadaki ortaklığımızı resmileştirdik.” ifadelerini kullandı.

MASAK online ihbar alacak

Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK), kara para ve terör finansmanına karşı, şüpheli işlem bildirimini online olarak alacak. Bankalar, kargo şirketleri, kuyumcular, oto alıp satanlar, antikacılar, muhasebeciler ve kriptocuların da aralarında bulunduğu meslek grupları, şüpheli gördükleri işlemleri internet üzerinden kurula bildirecek.

Türkiye ile İtalya arasında 11 anlaşma imzalandı

Türkiye ile İtalya arasında, ticaret, sanayi yatırımları, uzay, kültür, spor, sosyal hizmetler, arşiv, ulaştırma ve savunma sanayi alanında anlaşmalar imzalandı.

Kadınların sevilen tercihiydi, bakanlık satışını yasakladı

Ticaret Bakanlığı, iki farklı oda kokusunun sağlık riski taşıdığı gerekçesiyle satışının yasaklandığını ve ürünlerin piyasadan toplatılacağını duyurdu.

Rekabet Kurulu, üç hazır beton şirketine ceza verdi

Rekabet Kurulu, Edirne’nin Keşan ilçesinde hazır beton üretimi ile satışı alanında faaliyet gösteren üç şirkete uzlaşma sonucu 10,2 milyon lira idari para cezası kesilmesini kararlaştırdı.

Sahte “evden çalışma” ilanları kimliğinizi çalıyor

Uzmanlar, “anket doldur para kazan” ve “çekiliş kazandınız” gibi sosyal mühendislik temelli dolandırıcılık yöntemlerinin kimlik ve banka bilgilerini ele geçirdiğini; gelen mesajlardaki şirket adlarının mutlaka araştırılması, şüpheli linklere tıklanmaması ve asla kişisel veri paylaşılmaması gerektiğini vurguluyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir